Een FITTE & GEZONDE leefstijl in 8-weken!

 

Ken je dat? Je maakt een start naar een gezondere leefstijl en elke keer val je weer terug in dat zelfde oude patroon.

Je volgt diëten, menu’s, voedingsvoorschriften, maar wanneer er een feestje is of vakantie dan gaat het voor je gevoel weer mis. Natuurlijk werkt alles super goed en kun je doelen behalen, maar uiteindelijk voor 80% van de mensen werkt het niet op de langere termijn om dit vast te houden. Daarom dit online-programma. Meer bewustwording rondom voeding en levensstijl.

En nu denk je misschien… dit zal wel een afvalprogramma zijn. Nee absoluut niet! Jij kan het gebruiken voor jou doel! Of dit nu afvallen, aankomen of stabiel blijven is.

Wil jij een gezond leefpatroon? Zonder dat je vast zit aan voorgeschreven maaltijden? Dan is dit HET PROGRAMMA voor jou!

In 8 weken leggen we je uit hoe jij zelf jou plan kan maken voor een gezonde levensstijl. Elke week ontvang je een nieuw onderwerp en opdracht waarmee je die week aan de slag gaat, twee keer per week krijg je core- & conditionele oefeningen waarmee je aan de slag kan. In dit programma van 8 weken wordt er aandacht gegeven aan voeding, sport, gewoonten, levensstijl en gedrag.

Je houdt 2 jaar lang toegang tot dit programma. Dus wanneer je het even kwijt bent pak je het gewoon weer op. Start NU!

Voor maar € 99,- krijg jij in 8 weken alle tools om fitter te worden en je houdt zelfs 2 jaar lang toegang tot dit programma.