IMG_0153-0.jpgTrotz sportmassage in Raalte

Mijn naam is Kristel Klink uit Raalte, door mijn achtergrond in de sport kreeg ik interesse in het kneden en masseren van het menselijk lichaam. Nadat ik de HBO-V had afgerond ben ik direct gestart met de opleiding Sportmassage. Ik werkte toen al een aantal jaar bij Vital Centre Raalte en vond het geweldig om te zien hoe een collega van mij het vak sportmassage uitoefende en had toen al een kriebel om dit ook te willen leren. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk een sportmassage is voor je lijf. En dat je je lichaam goed moet verzorgen om geen blessures te krijgen en om je goed in je vel te voelen. Sportmassage is hierbij een belangrijk onderdeel. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die beseffen wat sportmassage met je lichaam doet en dit beseffen om te gaan doen.

Sportmassage niet alleen voor sporters

Veel mensen denken dat een sportmassage alleen voor sporters is. Ik kan me voorstellen dat wanneer je sportmassage hoort dat je dit ook zo invult. Maar dat is niet waar. Ook bij vermoeidheid en overbelasting biedt een sportmassage uitkomst. Zelfs wanneer dit niet door het sporten wordt veroorzaakt. Door bijvoorbeeld veel in dezelfde houding te zitten of werken, kunnen spierklachten ontstaan. Deze klachten zitten meestal in de nek, rug en schouders. Maar ook door stress kunnen klachten ontstaan.

Wat doet een sportmassage?

Door een sportmassage ontspannen de spieren, hetgeen verlichtend werkt en waarmee verdere schade wordt voorkomen. Een sportmassage kan dus zowel stimulerend als ontspannend werken.
Een sportmassage is een krachtige lichaamsmassage die zich richt op de conditie van je spieren. De optrekkende, knijpende en rollende bewegingen van het masseren helpen je lichaam ontspannen en activeren je spieren. Daarnaast stimuleert een sportmassage de doorbloeding en het lymfesysteem.

Het is een massage met een diepgaande werking… Bij deze massage staat de klacht centraal en zijn de technieken intensief. Heb je vermoeidheidsverschijnselen door lichamelijke inspanningen (bijvoorbeeld van sport, stress, etc)? Dan stimuleren wij de doorbloeding van het spierweefsel.
De afvalstoffen die vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken voeren we af. Hiermee beïnvloed je je stofwisseling positief, waardoor je snel(ler) hersteld. Je kunt in no-time weer prestaties leveren.

Kosten van een Sportmassage

Deelmassage (rug, schouders & nek of benen) € 23,50
Gehele lichaam (rug, schouders, nek & benen) € 45,00

Wil je een afspraak maken?
06-55853768 of mail

[button text=”Online een afspraak maken” link=”http://trotzopjezelf.nl/online-afspraak-reserveren/” style=”primary” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no