3 potten sucar scrub van Lycon

Scrub je huid!

Je huid heeft het dagelijks zwaar te voortduren. 
Zuiver je huid door te scrubben
Het verliezen van huidcellen is natuurlijk. Dagelijks verlies je duizenden cellen. Zo vernieuwt je huid zich automatisch. Je kunt je huid een handje helpen door te scrubben. Je ontdoet je dan van oude huidcellen waardoor je huid glad en glanzend wordt.

Redenen om te scrubben
Naarmate je ouder wordt vertraagt het celvernieuwingsproces. Bij jonge mensen vernieuwen cellen zich tussen de 20 tot 28 dagen, bij oudere mensen duurt dit langer. Bovendien maakt je lichaam extra cellen aan als reactie op schadelijke stoffen van buitenaf, zoals luchtvervuiling en UV straling. Hierdoor kan de huid zichzelf langzaam ‘verstikken’. Een scrubbeurtje kan dan zorgen voor glans.

Een goede scrubbeurt kan bovendien zorgen voor een betere doorbloeding. Daarnaast kan het helpen tegen puistjes. Ook resulteert scrubben voor het scheren in een gladder resultaat. Bovendien voelt scrub heerlijk aan op de huid. Gecombineerd met een heerlijke geur is een scrubbeurt een lekker ontspannende behandeling.

Hoe vaak scrubben?
Stem het aantal scrubbeurten per week altijd af op je huidtype. Heb je een droge en gevoelige huid? Hou het dan bij twee scrubbeurten per maand. Heb je een normale tot vette huid? Dan kun je je huid een tot twee keer per week scrubben. Maar let op, ga niet schrobben! Zodra je je dode huidcellen hebt verwijderd heb je te maken met tere, nieuwe huidcellen. Je kunt deze beschadigen door aggressief te scrubben!

Sugar Scrubs van Lycon met heerlijke geurbelevingen. Deze bodyscrubs zijn olievrij en ontwikkeld op basis van suikerkristallen en vitamine E. Daarnaast bevatten ze verzorgende werkstoffen uit natuurlijke fruitextracten en botanische ingrediënten. De zachte, effectieve scrubs voeden de huid en ontdoen haar van dode huidcellen, zonder een olielaagje of korrelige restjes achter te laten die de poriën kunnen verstoppen.

 

3 potten sucar scrub van Lycon

Aanbieding
ipv € 24,95 NU voor € 19,95                                         geldig tot 1 september 2015

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.